Į pirmą puslapį
Kviečiame melstis prie Šv.Šeimos Ikonos savo namuose !
Paskelbta: 2016-11-15 10:48:27

Šventosios Šeimos ikona -  Švenčiausios Trejybės paveikslas žemėje. Keliaudama iš šeimos į šeimą, iš vienų namų į kitus, per nuolatinę ir nenutrūkstamą maldą ji vienija šeimas ir visą Katedros bendruomenę. Visi mes šioje žemėje esame piligrimai, tik tos mūsų kelionės būna įvairios. Šį kartą piligriminėje kelionėje - Šv. Šeimos ikona. Tik nuo Jūsų priklausys, kokia bus jos kelionė.

Kviečiame drąsiai atverti savo namų duris šiam garbingam svečiui. Rasti  jai savo namuose geriausią vietą. Kartu su savo šeima, artimaisiais, bičiuliais sudėti visus savo rūpesčius prie Šv. Šeimos kojų. Patikėkime savo šeimą Marijai, Juozapui ir Kūdikiui, kad ji būtų saugoma ir apglėbiama Tėvo, Sūnaus ir Šventosios Dvasios. Išmokime gyventi Trejybėje -  nuolat besidalijančioje ir duodančioje Meilėje. Ši ikona tarsi langas, atveriantis Dievo karalystę. Ji gali tapti šviesa daugybėje mūsų gyvenimo tamsumų.

Šv. Šeimos ikona perduodama kiekvieną sekmadienį po 11:15 val. Šv. Mišių. Norinčius priimti ikoną į savo namus, prašome registruotis Katedros knygynėlyje.

 

aukštyn